Dvižna kapaciteta 300kg

Edinstveni sistem lahkega mostnega manipulatorja omogoča, pokrivanje večjih površin delovnega mesta. Z dvižno kapaciteto 300kg je vrhunska rešitev enostavne manipulacije pri proizvodnih linijah, pakiranju, kot tudi delovnih mestih s ponovljivimi gibi. Z lahkim mostnim manipulatorjem povečate ergonomijo delovnega mesta in povečate njegovo produktivnost, brez izgube natančnosti in varnosti manipulacije.
Lahki mostni manipulator dobavimo sestavljen z dvižnim motorjem in tremi pomičnimi motorji za x in y os. Tako je manipulator že pripravljen za montažo na predvideno mesto. Ročna kontrola se izbere glede na prijemalo in po željah končnega uporabnika.
QLD (Quick-Lift DriveTM ) sistem je zasnovan za poljubne širine in se enostavno montira na postavljeno konstrukcijo. Opremljen z brezžičnim komunikacijskim sistemom je enostaven dostop do kontrole med vzdrževanjem ali servisom.

QLD
QLD

Tehnični podatki

Nosilnost: 300kg

Dvižni motor: brez stopenjski servo asinhroni motor

Sistem vožnje dvigala: tri asinhroni motorji

Delovna napetost: 400-480V, 50-60Hz

Material: konstrukcija dvigala narejena iz anodiziranega aluminija

Manevriranje:
Sistem vožnje koristi patentirano ročno kontrolo in pozicijske senzorje. Sistem zazna premik roke operaterja in sledi njegovemu gibanju, z enako hitrostjo. Največja hitrost manipulacije je 1m/s. Potrebna je neznatna sila za pomik celotnega sistema v vseh oseh, ko kontrolno ročico spustite, se manipulator ustavi na mestu.

Priklop:
Vodila za X os se lahko pritrdijo na tla, steno ali konstrukcijo hale.

Prijemalo:
Končno prijemalo je stvar kupca oz. bremena katerega želite manipulirati. Z veseljem vam bomo svetovali katero prijemalo bi bilo za vas najprimernejše. Inteligentni I/O signali so na voljo za optimalno funkcionalnost.
Enostaven dostop do podatkov preko USB priklopa na ročni kontroli.

Opcijsko:

Možnost izbire različnih barv in pogonov.