Vpenjanje za obdelovalne stroje

Elektro magnetne mize in hitro vpenjanje za obdelovalne stroje omogoča prihranek časa, večjo produktivnost, večjo varnost. Enostavna uporaba in optimiziranje stroja pa investicijo le še dodatno opravičujejo.

Magnetna miza in druga prijemala SMED

Glede na vrsto obdelave in vrsto obdelovancev, svetujemo najprimernejši vpenjalni SMED sistem za vaše potrebe. Ponujamo vam tudi montažo, servis in rezervne dele za vso našo opremo. Hitri vpenjalni sistem v naši ponudbi pomeni permanentne, vakuumske, EP in elektro magnetne mize ter mehanska, hidravlična in pnevmatska prijemala, katera so individualno prilagojena vsakemu industrijskemu procesu posebej. Naše podjetje na podlagi strokovnih izkušenj svetuje glede najprimernejših tehničnih rešitev hitrih sistemov, ki so visoko ekonomični in zanesljivi ter varni za uporabnika. Poleg svetovanja izvajamo tudi montažo, tehnične preglede in servis za vse hitre vpenjalne sisteme, permanentne, vakuumske, EP in elektro magnetne mize, prav tako pa so pri nas dobavljivi tudi rezervni deli za vse hitre SMED vpenjalne sisteme.

elektro permanentna magnetna miza
SMED sistem - Single Minute Exchange of Dies

Optimizacija delovnega mesta

Visoko kakovostni materiali in napredne tehnične rešitve, dajejo naši opremi dolgo življensko dobo, enostavno uporabo, ter zanesljivo varnost za operaterja. Vam pa ponujajo optimizacijo SMED delovnega mesta, dodano vrednost podjetju in proizvodu! SMED sistem (Single Minute Exchange of Dies) omogoča zmanjšanje potratne menjave na vsega nekaj minutno operacijo.

Naši vpenjalni sistemi:

  • Permanentna magnetna miza

  • EP magnetna miza

  • Elektro magnetna miza

  • Vakuumske mize

  • Mehanska vpenjala

  • Hidravlična vpenjala

  • Pnevmatska prijemala