sl en de

Pametna specializacija, prodaja elektromagnetov in projekti na ključ

Ker smo zavezani kakovosti, ponujamo celovite rešitve. Od zasnove projekta do njegove končne realizacije, servisa in tehnične podpore!

Časi, ko se je industrijska oprema prodajala sama od sebe so že zdavnaj mimo. Zato smo razvili dobro mrežo partnerjev in podizvajalcev, da vam lahko ponudimo projekte na ključ, s tem svoj dragoceni čas raje porabite za vašo dejavnost!

na ključ

Nudimo vam:

– Projektiranje
– Mehansko obdelavo kovin
– Meritve magnetnih vrednosti
– Izdelavo dokumentacije
– Servis
– Redne tehnične preglede

Pametna specializacija je skupno ime za našo prodajo elektromagnetov, projektiranja, mehanske obdelave kovin, meritev jakosti magnetnega polja, izdelavo dokumentacije, redne tehnične preglede in servisa. S pametno specializacijo smo razvili mrežo partnerjev in podizvajalcev v imenu, katerih vam preko pametne specializacije lahko ponudimo prodajo najboljših projektov izdelave, dobave in servisa pametne in inteligentne industrijske opreme na ključ. Naš specializiran in inovativen način povezovanja ponudnikov in dobaviteljev elektromagnetov, omogoča zainteresiranemu gospodarstvu ustvariti sodobne, ekološko odgovorne in ekonomsko najuspešnejše inteligentne industrijske družbe na svetu s poznavanjem strokovnih podlag ter naprednim in nezamenljivim praktičnim in inspiracijskem znanjem.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.