Industrijsko dvigalo

Industrijsko dvigalo oz. žerjav je v uporabi pri vseh industrijskih panogah. V podjetju Ilirik d.o.o. prevzamemo kompletno izdelavo in montažo. Za vas ga projektiramo, izberemo najbolj primernega, izdelamo in montiramo. Z našimi partnerji v Sloveniji vam nudimo prevzem na ključ.

Industrijsko dvigalo prilagojeno potrebam kupca

Mostno dvigalo je najbolj razširjeno v industriji poznamo enonosilčna in dvonosilčna. Mostno pokriva kompleten tloris proizvodnje in je po navadi upravljano preko tablo stikala, ali radio kontrole. Nosilnost mostnega se prilagodi potrebam kupca in zmogljivosti objekta.

V našem podjetju vam nudimo dobavo in montažo:

– mostno,
– lahko mostno,
– portalno in
– konzolno dvigalo.

Industrijsko dvigalo
konzolno dvigalo

Konzolno dvigalo za servisiranje

Konzolno dvigalo je servisno orodje delovnega mesta. Praktično si je nemogoče predstavljati delavno mesto v proizvodnji, katero ga nima za servisiranje bodisi stroja, bodisi delovne linije. Prilagojeno je potrebam kupca, kar se tiče višine stebra in dolžine ročice. Prav tako prilagodimo nosilnost in njegovo dvižno opremo.

Lahko mostno je najbolj pogosti in ekonomični način pokritja kar največjega dela proizvodnje in zagotovitev varne manipulacije. Lahko mostno je mogoče opremiti z različno opremo. Lahko je sofisticirano in ga opremimo z modernim t.i. pametnim dvigalom – elektro manipulatorjem. Seveda pa je možno opremiti tudi s klasičnim verižnikom z ročnim ali elektro pomikom.

Smo zanesljiv partner za dvižno tehniko

Portalno dvigalo je najbolj primerno servisno dvigalo za makro locirano področje, saj je lahko vodeno po tirnicah, ali kolesih. To pomeni, da je enostavno premostljivo na drugo delovno področje, ali drugi objekt. Lahko je opremljeno z elektro manipulatorjem, kateri je dodana vrednost. Lahko pa se na njega pritrdi klasični verižnik, ki ga upravljamo s tablo stikalom.

Kontaktirajte nas v kolikor želite zanesljivega partnerja na področju dvižne tehnike, izdelave in montaže dvigala in servisa. Ponujamo pa vam tudi kompletno opremo za pod kljuko žerjava, ki bo vašo manipulacijo še poenostavilo. Glede tovrstne opreme, ki jo po večini tudi sami proizvedemo, smo strokovnjaki predvsem na področju: magnetov, elektro magnetov, vakuumske dvigalke, pnevmatska prijemala in mehanska prijemala.

Skrb za industrijska dvigala, elektro manipulatorje in prijemala prepustite nam, lahko nam zaupate!

portalno industrijsko dvigalo