sl en de

Magneti – Ljubljana: pametna specializacija in prodaja magnetov

management

Smo podjetje, ki je usmerjeno v prihodnost. Ustvarjamo visoko kvalitetne produkte in storitve, ter s pomočjo naših partnerjev soustvarjamo kvalitetna delovna mesta. Sinergijo vidimo v napredni tehniki in vrhunskih materialih, katere želimo povezati v visoko tehnologijo – pametno specializacijo!

15 let izkušenj v magnetni tehnologiji, ter več letne izkušnje pri manipulaciji in separaciji nam dajejo kompetence, za prihodnje projekte!

Vse naše znanje vlagamo v napredek, nove tehnologije ter strmimo k perfekciji. Povezujemo znanja različnih panog industrije v celoto in nove izdelke!

Magneti – Ljubljana: magneti, hitri vpenjalni sistemi, industrijska manipulacija, separacija, izdelava dokumentacije, servisi in tehnični pregledi. Ilirik d.o.o. s poslovnim sedežem v Ljubljani, je usmerjeno s svojo vizijo v prihodnost, kjer si želi, na podlagi svojih izkušenj v magnetni tehnologiji, manipulaciji in separaciji povezati visoko tehnologijo, napredne tehnike in vrhunske materiale v skupno sinergijo, ki smo jo v našem podjetju v Ljubljani poimenovali »Pametna specializacija«.  Pod skupnim imenom »Pametna specializacija« združujemo različne proizvajalce, podjetja in strokovnjake na področju razvoja tehnologije. Ljubljanska in slovenska podjetja različnih panog skupaj z nami in znanjem različnih panog, ustvarjajo pogoje za nove izdelke in tehnologijo.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.