sl en de

Vpenjalni sistem za predelovalna orodja in elektro permanetni sistem

QDC - Quick die change menjalni sistemi se uporabljajo v industriji preoblikovanja pločevine – stiskalnice: optimizacija fleksibilnosti aplikacije, povečanje proizvodnjih kapacitet.

Hitri menjalni sistemi znižujejo proizvodnje stroške z zmanjševanjem menjalnega časa orodij, to je neproduktivni čas vaše stiskalnice. Z optimizacijo si odprete možnosti hitrejšega prilagajanja tržišču in zahtevam kupcev. QDC sistemi ne bodo samo zmanjšali vaše proizvodnje stroške pri hitri povrnitvi investicije, boste postali veliko bolj konkurenčni, prav tako pa bo vaša proizvodnja veliko varnejša in prijaznejša za zaposlene.

QDC – Quick Die Change / SMED Program

Odločitev za sistem QDC je ponavadi rezultat uporabnega proizvodnjega sistema JIT (Just in time). JIT je proizvodnja metoda pri kateri zagotovimo točno določeno količino izdelkov v točno določenem časovnem roku z doseganjem čim manjšega izmeta in brez zastojev. Dolgi menjalni časi orodja so 100% izguba. SMED sistem (Single Minute Exchange of Dies) omogoča zmanjšanje potratne menjave na vsega nekaj minutno operacijo.

Kompletne QDC rešitve

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

QDC ležajni drsniki

QDC 36e-2

Standardizirajte višino zapiranja in višino zapenjanja

Standardizacija višine zapenjanja orodja bo povečala hitrost menjave orodja, preprečila zmešnjave in pripomogla k bolj varni nastavitvi. V kolikor ena standardna višina ni mogoča probajte le te minimalizirati, saj je to ključnega pomena za optimizacijo proizvodnje. Možnost standardizacije točk hidravličnih zaklepov, ki omogočajo fiksne spojke je prav tako zelo pomembna, če pa to ni mogoče vam nudimo magnetno vpenjanje.

Amortizacija investicije (ROI)

Za zagotovitev delovanja QDC sistema v vašem podjetju, morate imeti jasno predstavo o cilju, katerega želite doseči. Nagrada za to je dramatična! Ponujamo vam podrobne izračune in posvetovanja, ki vam bodo pomagali pri izbiri najboljše rešitve R.O.I. Zmanjševanje proizvodnjih stroškov na področje večje konkurenčnosti. Ponujena poenostavljena formula bo določila glavne investicije, ki jih lahko naredite s časovnim povračilom, katerega izberete sami.

Menjava orodja za vertikalne preše

Vpenjalni sistem za predelovalna orodja – QDC (Quick die change) in elektro permanetni sistemi za predelovalna orodja v industriji pomenijo popolno posodobitev delovnih procesov predelovalnega orodja in optimizirajo delovna mesta, česar posledica je povečanje produktivnosti, zmanjšanje proizvodnih stroškov in s tem večjo konkurenco na trgu. Vpenjalni moduli za predelovanje orodja in elektro permanetni moduli za hitro vpenjanje pomenijo varnejše in prijaznejše delovno mesto za zaposlene. Vpenjalni sistemi za predelovalna orodja – QDC in elektro permanetne naprave se množično uporabljajo v vseh sodobnih industrijah. K omenjenim sistemom spadajo tudi robotska prijemala in druga tehnologija za hitro vpenjanje pri obdelovalnih strojih.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.