Magnetni separatorji

Magnetni filter trdih delcev, magnetni separatorji, magnetne palice, valji in rešetke. Za učinkovito ločevanje materialov smo zanesljiv partner, vedno najdemo najboljšo rešitev, svetujemo in prevzamemo kompletni projekt izdelave.

Odgovorno ravnanje z odpadnimi materiali

Filtri in separatorji, magnetne palice, bobni, valji in rešetke, so ključnega pomena za ekološko industrijo ter odgovorno ravnanje z odpadnimi materiali in snovmi, ki nastajajo ali pridejo v industrijo s transportom materiala. Omenjene naprave poleg velike ekološke vrednosti, varujejo naprave pred poškodbami, posledičnim izpadom proizvodnje in nepotrebnimi stroški popravil.

magnetna rešetka

Magnetna rešetka
Plastična, lesna, prehrambena, industrija barv in lakov, prečiščevanje emulzij ipd.: magnetne rešetke in magnetne palice. V izogib izpada proizvodnje, stroškov popravila, vsekakor priporočamo namestitev omenjenih naprav.

magnetni filter

Magnetni filter
Magnetni filtri se uporabljajo podobno kot magnetne rešetke, le da so kompleksnejše izvedbe in so namenjeni filtriranju tudi izredno majhnih delcev. Čiščenje je enostavnejše, vaša pridobitev pa proizvodnja brez zastojev in nepotrebnih stroškov.

magnetni separatorji valji in bobni

Magnetni valji in bobni
Pogonski magnetni valji in magnetni bobni so odlični separatorji tako večjih kot manjših delcev pri presipavanju materiala iz transportnega traku. Izdelava je po naročilu kupca. V želji po čim bolj čisti reciklaži, pa vam ponujamo tudi eddy current separatorje, ki so plod visoke tehnologije in vam omogočajo kompletno separiranje fero magnetnih materialov, od barvnih kovin in plastike.

nadtračni separator

Nadtračni separator
Nadtračni magnetni separatorji, z avtomatskim odvajanjem kovinskih tujkov, so se že desetletja nazaj uveljavila v praksi, pri separiranju materialov na transporterjih. Ponujamo vam kakovostne separatorje, prilagojene vašim potrebam, z elektro magnetom, permanentnim magnetom ali kombiniranim sistemom. Priporočamo sistem, v kombinaciji z detektorjem kovin, za večjo optimizacijo procesa.

magnetni separatorji oziroma filtri za emulzijo

Filtri za emulzijo
Filtri za hladilno emulzijo, ponujajo prečiščevanje do 99% medija. Filtracija hladilnih sistemov brusne emulzije, je pomembno sredstvo obnovljivih virov, saj se s tem zelo podaljša življenska doba emulzije, ki jo ni potrebno stalno menjati, cena hladilne emulzije pa tudi ni zanemarljiva. Ponujamo različne izvedbe filtrirnih naprav, od manjših enot za streženje posameznega stroja, do centralnih filtrirnih sistemov.

detektor kovin

Detektor kovin
Detektor kovine in drugih materialov, nudi odlično podporo napravam za separacijo. Poleg tega, vam nudi kompletno parameterizacijo in 100% zanesljivost. V našem podjetju smo ponudnik popolnoma zanesljivih parameterizacijskih detektorjev kovin napredne tehnologije, kateri so glede vrsto, namen in mesto njihove uporabo lahko tunelni, ploskovni ali ročni detektorji kovin. Najnovejši detektorji za odkrivanje vseh vrst kovin v naših surovinah, lahko zaznajo že izredno majhne delce, ki jih kompletno diagnosticirajo in prepoznajo njihovo sestavo – parameterizacija, hkrati pa so odlična podporo napravam za separacijo in ločevanje industrijskih materialov, surovin in odpadnih materialov.