Skladiščni sistemi

Skladiščni sistemi, notranji transport in varno skladiščenje materiala.

Pregledno in varčno skladiščenje

Skladiščenje in notranji transport je ključnega pomena za vsako podjetje, saj mora biti organizacija in skladiščenje materiala zakonsko organizirano varno na podlagi zakona o varstvu pri delu. Poleg obveznega zakonskega standarda, pa je vsakemu podjetju v interesu, da so njihove surovine, polizdelki in izdelki organizirani pregledno, varčno in organizirano in imajo enostaven in hiter dostop. Za tovrstno organizacijo je ključnega pomena tudi premišljena organizacija notranjega transporta. V našem podjetju smo strokovnjaki za izdelavo naprednih sistemov za enostavna in kompleksnejša, mehanska in avtomatska skladišča z vertikalnimi in horizontalnimi hladilnimi in predgrelnimi prostori.

horizontalni skladiščni sistemi

Skladiščite vaše orodje pregledno, varno in varčno. Izdelava skladiščnih sistemov od ideje do zasnove, od enostavnih mehanskih do kompleksnejših avtomatskih s hladilnimi in predgrelnimi sistemi orodja. Moderni skladiščni sistem je košček v mozaiku vitke proizvodnje.

vertikalni skladiščni sistemi

Vertikalni skladiščni sistemi za manjša orodja in večjo izkoriščenost skladiščnih kapacitet. Dan danes se mnogo podjetij sooča z velikim številom orodij, ter veliko dnevnih menjav le teh. Poskrbite, da vaša dragocena orodja dobijo kvalitetno skladiščenje.