Elektromagnet

Elektromagnet je še posebej pogosta izbira takrat, kadar delamo z jeklenimi izdelki. Njihova skrbno premišljena konstrukcija poskrbi, da so povsem prilagojeni lastnostnim bremena, ki so mu namenjeni.

Elektromagnet po vaših željah in potrebah

Elektromagnet se lahko po obliki povsem prilagodi vašim potrebam, obenem pa lahko izbirate med različnimi napetostnimi razredi, in sicer so vam na voljo napetosti 12 V, 24 V, 36 V in 240 V. Njihova uporaba se priporoča povsod tam, kjer je potrebna nadpovprečna nosilnost. Če jih primerjamo z drugimi rešitvami, ki pridejo v poštev pri izdelavi robotskih prijemal, lahko namreč prav on prenese največje obremenitve, zaradi česar se jih uporablja v številne namene. Na zahtevo naročnika je možna tudi nadgradnja elektromagnetov s kontrolno enoto, prav tako pa imajo lahko elektromagneti tudi baterijsko zaščito (UPS), ki bo izjemno koristna, ko oziroma, če pride do izpada električnega toka.

Z lastnim razvojem in močno strokovno ekipo izdelamo elektromagnet po vaših željah in potrebah. Izdelujemo jih vseh napetosti in z različno tokovno močjo. Svetujemo, optimiziramo, po potrebi naredimo testiranja, da vi dobite magnet katerega potrebujete. Uporaba elektromagnetov omogoča avtomatizacijo vaših strojev in naprav. Sledite trendom 4.0 industrije prihodnosti.

elektromagnet