ensl

Magneti

Izbira pravih materialov za vaš proizvod je ključnega pomena. V podjetju Ilirik d.o.o. svetujemo, optimiziramo, ter dobavimo magnetne materiale glede na vaše potrebe. Sodelujemo s proizvajalci po celem svetu in se udeležujemo strokovnih seminarjev, ki sledijo napredku v tehnologiji. Prizadevamo si participirati pri novih produktih, obnovljivih virih energije, kjer vam lahko nudimo strokovno podporo. Naše prednosti so: strokovnost, zanesljivost, hitra odzivnost, zagotavljanje stalne kvalitete in tehnične podpore.

magnetna ruda

Magneti redkih zemlj so vrhunski materiali, ki se uporabljajo v mnogih produktih. Zapletena proizvodna tehnologija ponuja mnogo različnih granulacij glede na uporabnost magneta, različne korozijske zaščite kot tudi skoraj neomejene oblike. Pri večini materialov je možna tudi izbira polarizacije ter njena številčnost. Z našim znanjem ste vedno v prednosti!

permanentni magneti

PONUJAMO VAM MATERIALE TRAJNIH MAGNETOV:

NdFeB
SmCo
AlNiCo
Feriti
Plasto NdFeB
Plasto Feriti
– Feritna jedra
– Karbonilna jedra

magnetna turbina

Izdelujemo:

- magnetne sisteme
- magnetne letve
- magnetne palice

Izdelavo prilagodimo potrebam kupca možna je tudi izdelava kompleksnejših oblik. Uporaba magnetnih materialov in njihovih produktov je namenjena različnim industrijam od avtomobilske, bele tehnike, lesne, kovinsko predelovalne… v zadnjem času posvečamo veliko pozornost tudi razvoju obnovljivih tehnologij in reciklaže.

elektromagnet

- Elektro magneti

Z lastnim razvojem in močno strokovno ekipo izdelamo elektro magnet po vaših željah in potrebah. Izdelujemo elektro magnete, vseh napetosti in z različno tokovno močjo. Svetujemo, optimiziramo, po potrebi naredimo testiranja, da vi dobite magnet katerega potrebujete. Uporaba elektro magnetov omogoča avtomatizacijo vaših strojev in naprav. Sledite trendom 4.0 industrije prihodnosti.

DSC00840

- Pnevmatski magneti

Robotike in ostale avtomatizirane linije, si skoraj več ne moremo predstavljati, brez pnevmatskih magnetov. Glede na vaše zahteve, naš visoko usposobljeni R&D oddelek predlaga rešitev in vam izdela pnevmatski magnet po meri.

hidravlični magnet

- Hidravlični magneti

Ko pnevmatika več ne zadostuje, uporabimo hidravliko. Magneti, ki so vodeni s hidravliko lahko prenesejo še tako veliko breme, uporabimo pa jo tudi tam kjer so prisotne višje temperature. Vrhunska izdelava, po vaši meri!

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.