sl en de

Hitri vpenjalni sistem: EP in elektro magnetne mize ter hitra vpenjala

Hitro vpenjanje za obdelovalne stroje omogoča prihranek časa, večjo produktivnost, večjo varnost. Enostavna uporaba in optimiziranje stroja pa investicijo le še dodatno opravičujejo.

turbomil

Glede na vrsto obdelave in vrsto obdelovancev, svetujemo najprimernejši vpenjalni sistem za vaše potrebe. Ponujamo vam tudi montažo, servis in rezervne dele za vso našo opremo.

Naši vpenjalni sistemi:

– Permanentne magnetne mize

– EP magnetne mize

– Elektro magnetne mize

– Vakuumske mize

– Mehanska vpenjala

– Hidravlična vpenjala

– Pnevmatska prijemala

Elektro permanentna magnetna miza TRO
vacuum clamping

Visoko kakovostni materiali in napredne tehnične rešitve, dajejo naši opremi dolgo življensko dobo, enostavno uporabo, ter zanesljivo varnost za operaterja. Vam pa ponujajo optimizacijo delovnega mesta, dodano vrednost podjetju in proizvodu!

Hitri vpenjalni sistem v naši ponudbi pomeni permanentne, vakuumske,  EP in elektro magnetne mize ter mehanska, hidravlična in pnevmatska prijemala, katera so individualno prilagojena vsakemu industrijskemu procesu posebej. Naše podjetje na podlagi strokovnih izkušenj svetuje glede najprimernejših tehničnih rešitev hitrih sistemov, ki so visoko ekonomični in zanesljivi ter varni za uporabnika. Poleg svetovanja izvajamo tudi montažo, tehnične preglede in servis za vse hitre vpenjalne sisteme, permanentne, vakuumske,  EP in elektro magnetne mize, prav tako pa so pri nas dobavljivi tudi rezervni deli za vse hitre vpenjalne sisteme za hidravlično in pnevmatsko vpenjanje ter sistemi s permanentnimi, vakuumskimi,  EP in elektro magnetnimi mizami.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.