sl en de

Voziček za orodje in manipulacija orodja z specialnimi vozički

na tirnicah

Prevoz orodja od skladišča do delovnega mesta je izredno pomemben cikel. Hitri prevoz minimalizira izgubo časa v menjalnem ciklu, poleg tega pa mora biti prevoz kar se da varen, saj se ponavadi prav v tem elementu dogajajo različne nesreče v najboljših primerih le z materialno škodo, ki pa je lahko zelo velika. Ponujamo vam vozičke različnih izvedb za orodja različnih velikosti s predgrelnimi in hladilnimi sistemi.

dvojni voziček

Za še večjo optimizacijo priporočamo dvojne vozičke, ki ob enem pripeljejo novo orodje in še zmanjšajo časovne izgube. Vsi vozički so lahko opremljeni s predgrelnimi in hladilnimi sistemi, s tem je omogočen takojšni zagon vašega stroja.

small

Prevozi manjših orodij so ponavadi enostavnejši in varnejši, a ko se soočate s prostorsko stisko in vseeno želite hitro menjavo, je to lahko šibek člen, ki lahko vodi do človeške napake in nesreče. Priporočamo vozičke, ki so namenjeni manjšim orodjem. Vozički so lahki, enostavni, ter predvsem varni.

paletni voziček

Zaradi hitrega tempa sprememb v proizvodnji se mnogokrat zgodi, da nam stari, ali običajni način, prevoza orodja ne omogoča več, ali pa je otežen. Tukaj se izkažejo kot nepogrešljivi specialni vozički, ki jih prilagodimo prav vašim potrebam. Od paletnih do viličarskih vozičkov z vnosom orodja v stroj horizontalno ali vertikalno.

Manipulacija orodja

Voziček za orodje omogoča učinkovito manipulacijo in prevoz vseh vrst orodja, materiala in polizdelkov iz skladišča do delovnega mesta oz delovnega stroja in nazaj. Voziček je nepogrešljiv in zelo pomemben pripomoček v vsaki industriji, saj je z njim mogoč hiter, enostaven, ekonomičen in predvsem varen notranji transport. Vašim specifičnim industrijskim potrebam, lahko individualno prilagodimo napredne specialne, paletne, viličarske ali dvižne vozičke različnih izvedb s predgrelnimi ali hladilnimi sistemi, s katerimi boste lahko organizirali preprosto manipulacijo in prilagojen vnos orodja različnih oblik in velikosti v obdelovalne stroje tako horizontalno, kot tudi vertikalno.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.