sl en de

Vakuumska prijemala, pnevmatska in nekonvencionalna prijemala

Pri manipulaciji in skladiščenju orodij, izdelkov ali pol izdelkov, je izrednega pomena kakovostna izbira dobavitelja. Z lokalnim proizvajalcem dvigalne tehnike, vam nudimo kompletno izdelavo dvigala s pripadajočo opremo, opremo pod kljuko, tehnično dokumentacijo in servisno podporo. Nudimo vam tudi izdelavo skladiščnih sistemov, vozičkov za prevoz orodja, obračalne in servisne mize za orodja ipd. Povezuje nas skrb za kupca in visoka tehnologija.

Magnetna prijemala

magnetno dvigalo

Mehanska prijemala

Wendezange_20t_big

Vakuumska prijemala

high-capacity-demolder-turner-vacuum-lifter-concrete-115869-4639985

Skladiščni sistemi

storage2

Vozički

big one

Servisne mize

up to 25t

Vakuumska prijemala so zelo praktična dodatna oprema v vsaki proizvodnji, skladišču ali veliki trgovini. Vakuumska prejemala so nepogrešljiv pripomoček, ki pri transportiranju in premeščanju omogočajo veliko lažje transportiranje in varnost in premeščanja raznovrstnega industrijskega in proizvodnega materiala.Vakuumska ali pnevmatska prejemala lahko individualno prilagodimo za prijemanje, prenos oz transport točno določenega produkta z ročno vodeno pnevmatsko podporo, ki je enostavna za uporabo. Vakuumska prijemala so odlična tako pri prenosu raznih pločevin, lesenih plošč, stekla in aluminija, kot tudi težjega materiala. Vsak sistem optimiziramo na velikost in težo materiala s pomočjo optimizacije tako, da je prenos transporta popolnoma varen.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.