sl en de

Servis pnevmatskega orodja in obračalne mize za servis in popravilo

servisna miza

Življenska doba in kvalitetno delovanje orodja je odvisno od tega, kako za njega skrbite. Za dobre izdelke in minimaliziran izmet se opremite z servisno inšpekcijskimi enotami. Ponujamo vam različne izvedbe glede na tip in velikost vašega orodja. Odločitev za nakup opreme, ki omogoča varen in učinkovit nadzor vaših orodij je pika na i moderne proizvodnje!

majhna servisna enota

Ne zanemarimo varnosti pri čiščenju, ali popravilu, ali pa samo pri pregledu manjših orodij. Tudi za manjša orodja ponujamo različne enote, ki delo v vašem podjetju dvignejo na višji nivo.

obračalna miza

Obračalne mize “tilting devices” so še eden način servisiranja in nadzora orodja, preverite kvaliteto materialov, pogonov in izdelave preden se odločite za vašega dobavitelja. Naša oprema dosega najvišje standarde.

obračalna pnevmatska miza

Izkoristite potenciale, ki jih že imate v vašem podjetju. Pnevmatski ali hidravlični medij ni pogoj je vaša izbira!

Servis pnevmatskega orodja je ključnega pomena za njegovo dolgo življenjsko dobo in dobro delovanje. Delovanje pnevmatskega orodja, lahko redno spremljamo z stalnim nadzorom delovanja orodja, z naprednimi individualnimi izvedbami prilagojenih inšpekcijskih enot. Poleg naprednih in individualno prilagojenih inšpekcijskih enot so v naši režiji dobavljive različne individualno prilagojene manjše servisne enote za enostaven nadzor ali popravilo pnevmatskega orodja.  Našo servisno ponudbo dopolnjujejo visoko kakovostne obračalne hidravlične ali pnevmatske mize – »tilting devices«. Z obračalnimi mizami se lahko natančno preverita kvaliteta posameznih materialov in pogonov ter kakovost izdelave še preden se odločite za nakup.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.