sl en de

Robotska prijemala

Izdelujemo prijemala za robotske roke, po naročilu kupcev. Različne izvedbe in tehnologija omogočajo prijemanje, odlaganje ali pridrževanje različnih izdelkov in polizdelkov ne glede na njihovo obliko in težo.

ELEKTRO MAGNETI

DSC02537

Elektro magneti so najpogosteje v uporabi pri manipulaciji jeklenih izdelkov. Izdelamo jih lahko v različnih oblikah, različnih delovnih napetostih od 12V do 380V. Njihova nosilnost je v primerjavi z drugimi vpenjali najvišja. Ponujamo vam tudi UPS zaščito pada električne energije.

VAKUUMSKE SESALKE

sesalke

Vakuumske sesalke za robotske roke prilagodimo dimenzijam po vaši meri. Glede na nosilnost uporabljamo različne sesalke. Vakuumska tehnika se uporablja pri nemagnetnih materialih in kompleksnih oblikah. V sklopu optimizacije ponujamo tudi generatorje za nemoteno oskrbo z zrakom.

PNEVMATSKI IN HIDRAVLIČNI MAGNETI

DSC00844

Pnevmatski in hidravlični magneti, za svoje delovanje uporabljajo zrak in olje. Tehnologija sloni na uporabi permanentnih magnetov, zato dodatna varnost pri izpadu električne energije ni potrebna. Hidravlična vpenjala uporabimo, ko potrebujemo veliko magnetno silo.

SPECIALNI SISTEMI

dav

Specialne zasnove in izdelava kompleksnih oblik, v sodelovanju s kupci omogoča premikanje mej robotske tehnologije. Ponujamo vam svetovanje, izdelavo testnih prijemal in simulacije. Dodano vrednost vašega robota, naredi naše prijemalo!

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.