sl en de

Pnevmatska prijemala ter vakuumski dvižni sistemi in prijemala

vakuum

Vakuumski dvižni sistemi omogočajo enostaven prenos lesenih plošč, stekla, aluminija ipd. Odlikuje jih majhna lastna teža in enostavna uporaba. Sistemi se optimizirajo na velikost in težo bremena, s tem varnost prenosa ni vprašljiva.

manipulacija vakuum

Možna je tudi težka manipulacija kot je prenos debele pločevine in kamna. Zmogljivi sistemi pa omogočajo tudi sukanje.

vakuum dvigalo za embalažo

Manjši vakuumski sistemi za skladiščenje so docela izdelani za določen produkt, ročno vodeni s pnevmatsko podporo, so enostavni za uporabo in delavcu prijazni.

specialni vakkumski sistem

Specialni sistemi omogočajo delno ali popolno avtomatizacijo, bodisi na stroju ali pa robotu. optimizirajte vašo proizvodnjo!

Pnevmatska prijemala v naši ponudbi so najsodobnejši vakuumski dvižni sistemi, zmogljiva dvigala in napredni specialni dvižni sistemi, ki omogočajo delno ali popolno avtomatizacijo industrijskih procesov. Vakuumska specialna dvigala so optimizirana na velikost in težo produkta, zato omogočajo hiter in preprost avtomatski prenos s pomočjo avtomatiziranih pnevmatskih prijemal, medtem ko so enostavna vakuumska dvigala za embalaže in skladiščenje ročno vodeni s pnevmatsko podporo. Različne vrste zmogljivih pnevmatskih prijemal za prenos, lahko ali težko manipulacijo ter skladiščenje vseh vrst materialov ali izdelkov, lahko organiziramo v hitre, napredne in varne avtomatske dvižne sisteme za manipulacijo na stroju ali robotu z opcijskim sukanjem pnevmatskih prijemal.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.