sl en de

Permanentna magnetna prijemala in elektro magnetni sistemi

slm_neo1

Permanentna magnetna prijemala so osnovno orodje pri vsakem delovnem mestu. Olajša delo pri dvigovanju obdelovancev, orodij, izdelkov… Za daljšo življensko dobo izdelka svetujemo nakup magnetov kvalitetnejših proizvajalcev. Ponujamo permanentna magnetna prijemala od 125 kg do 6000kg. ponujamo tudi specialne izvedbe za vertikalni dvig.

HBEP-3000

Elektro permanentna magnetna prijemala so enostavna za uporabo, izredno varna, saj morebitni izpad električne energije ne vpliva na njihovo funkcionalnost. Ponujamo tudi zmogljive sisteme na nosilnih traverzah do 10t. Napredni sistemi omogočajo tudi baterijsko napajanje.

53

Elektro magnetna manipulacija omogoča prenose najtežjih in največjih bremen. Glede na vaše zahteve optimiziramo sistem, ki ga potrebujete za vašo manipulacijo. Od prenosov ravne in navite pločevine, razsutega materiala, svežnjev cevi ali polnega železa do specialnih dvižnih sistemov. Napredna tehnologija omogoča kompletno parameterizacijo, večfunkcionalnost in enostavno radijsko ali kabinsko upravljanje.

lifting electromagnet type MW5

Specialni magnetni sistemi omogočajo priklop in delo na različnih strojih kot so viličarji, rovokopači, roboti, hiabi… funkcionalnost magneta določa medij katerega želimo prenašati oz. izločati.

Elektro magnetna manipulacija

Permanentna magnetna prijemala in elektro permanentna magnetna prijemala so osnovna orodja v industriji, ki opravljajo funkcijo dvigovanja in prenosa industrijskih izdelkov, polizdelkov in orodij. Našo ponudbo permanentnih magnetnih prijemal od 125 kg do 6000kg ter mehanskih prijemal, dopolnjujejo visoko zmogljiva elektro permanentna prijemala, ki so izredno varna, saj morebitni izpad energije na vpliva na njihovo delovanje. Sisteme permanentnih prijemal lahko po potrebi organiziramo v optimizirani specialni sistem tudi z baterijskim napajanjem, opcijskimi specialnimi izvedbami za vertikalni dvig ali elektro magnetne sisteme za manipulacijo najtežjih in največjih bremen tudi na nosilnih traverzah do 10t s kompletno parameterizacijo, večfunkcionalnostjo in enostavnim radijskim ali kabinskim upravljanjem.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.