sl en de

Mehansko vpenjanje z mehanskimi kleščami, prijemali in dvigali

klešče

Mehanske klešče se izdelujejo po naročilu partnerjev, dobavljamo velike sisteme kot tudi manjše. Uporaba mehanskih klešč je vsestranska, različne izvedbe omogočajo manipulacijo različnih oblik bremena.

mehansko dvigalo

Izdelujemo tudi nekonvencionalna prijemala za katere vam izdelamo kompletno dokumentacijo. Različna prijemala za različne produkte.

feed4f35c5

Dvižni sistemi za različna navitja so ekonomična alternativa podobnim magnetnim prijemalom. Preverite kateri sistem ustreza vam.

Mehansko vpenjanje z različnimi mehanskimi prijemali kot so, vsestranske klešče, dvigalo in vpenjalnimi dvižni sistemi za različna navitja predstavljajo zanesljivo, varno in vsestransko obliko manipulacije bremen različnih oblik in lastnosti. Prav tako predstavljajo pomembno ekonomsko alternativo magnetnim prijemalom. Mehanske vpenjalne klešče, dvigala in dvižne sisteme individualno projektiramo, izdelamo njihovo dokumentacijo in jih dobavimo po naročilu za namen posodobitve ali optimizacije kateregakoli proizvodnega procesa v industriji. Vpenjanje z mehanskimi kleščami, dvigali, dvižnimi in drugimi prijemali lahko dobavimo kot individualno orodje ali kot del velikih oz malih vpenjalnih sistemov, za katere dobavljamo tudi vse rezervne dele, opravljamo redne tehnične preglede in servise.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.