sl en de

Vpenjalni sistemi – hitri robotski in magnetni vpenjalni sistemi

Učinkovita in hitra menjava, bodisi orodja ali pa obdelovanca, je v današnjih časih ključnega pomena za konkurenčnost na trgu. Ponujamo vam vrhunske vpenjalne sisteme, ki vam bodo skrajšali čas menjave, optimizirali delovno mesto, prihranili denar in povečali kapacitete. To je moderna proizvodnja!

QMC (Hitri vpenjalni sistem za brizgalna orodja)

magnetno vpenjanje orodja

QDC (Hitri vpenjalni sistem za predelovalna orodja)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obdelovalno vpenjanje (Strojna obdelava materiala)

Magnetne aplikacije 089

Robotska vpenjala (Robotizacija in avtomatizacija)

sesalke

Vpenjalni sistemi s hitrimi vpenjalnimi sistemi so danes ključnega pomena za vsako konkurenčno storitveno in proizvodno dejavnost na trgu. V našem podjetju Ilirik d.o.o., vam ponujamo vrhunske in napredne hitre vpenjalne sisteme za različna brizgalna orodja – QMC, z naprednim in prilagojenim hitrim magnetnim vpenjanjem vseh vrst orodja in sisteme za predelovalna orodja – QDC. Prav tako ponujamo napredno digitalizacijo in modernizacijo vseh predelovalnih procesov, vrhunsko strojno obdelavo vseh vrst materiala z natančno prilagojenimi magnetnimi aplikacijami industrijskemu oz proizvodnemu procesu ter napredno robotizacijo in avtomatizacijo industrijskih procesov. Posodobitev proizvodnih procesov, je ključnega pomena za vsa storitvena in industrijska podjetja, ki imajo svoj razvoj usmerjen v napredno prihodnost.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.