sl en de

Detektor kovine za separacijo s popolno parameterizacijo

Detekcija materialov, nudi odlično podporo napravam za separacijo. Poleg tega, vam nudi kompletno parameterizacijo in 100% zanesljivost.

detektor kovin

Tehnologija detekcije materialov, je v zadnjih letih precej napredovala. Tako vam najnovejše naprave, zaznajo že izredno majhne delce, jih diagnosticirajo in prepoznajo njihovo sestavo.

Glede na njihovo uporabnost in mesto implementacije, vam ponujamo različne detektorje:

– tunelni detektorji

– ploskovni detektorji

– ročni detektorji

Detektor kovine je eden izmed najpomembnejših naprav v industriji, saj je trd material, ki lahko pri industrijskih strojih ali napravah povzroči veliko gospodarsko škodo. V našem podjetju smo ponudnik popolnoma zanesljivih parameterizacijskih detektorjev kovin napredne tehnologije, kateri so glede vrsto, namen in mesto njihove uporabo lahko tunelni, ploskovni ali ročni detektorji kovin. Najnovejši detektorji za odkrivanje vseh vrst kovin v naših surovinah, lahko zaznajo že izredno majhne delce, ki jih kompletno diagnosticirajo in prepoznajo njihovo sestavo – parameterizacija, hkrati pa so odlična podporo napravam za separacijo in ločevanje industrijskih materialov, surovin in odpadnih materialov. Ločevanje pa je le ena izmed rešitev mehanske obdelave kovin, ki jo ponujamo.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.