sl en de

Filter trdih delcev, separatorji, magnetne palice, valji in rešetke

magnetna rešetka1

Plastična, lesna, prehrambena, industrija barv in lakov, prečiščevanje emulzij ipd.: magnetne rešetke in magnetne palice. V izogib izpada proizvodnje, stroškov popravila, vsekakor priporočamo namestitev omenjenih naprav.

Filter magnet

Magnetni filtri se uporabljajo podobno kot magnetne rešetke, le da so kompleksnejše izvedbe in so namenjeni filtriranju tudi izreno majhnih mikro delcev. Čiščenje je enostavnejše, vaša pridobitev pa proizvodnja brez zastojev in nepotrebnih stroškov.

eddy curent separator

Pogonski magnetni valji in magnetni bobnji so odlični separatorji tako večjih kot manjših delcev pri presipavanju materiala iz transportnega traku. Izdelava je po naročilu kupca. V želji po čim bolj čisti reciklaži, pa vam ponujamo tudi eddy current separatorje, ki so plod visoke tehnologije in vam omogočajo kompletno separiranje fero magnetnih materialov, od barvnih kovin in plastike.

Za učinkovito ločevanje materialov smo zanesljiv partner, vedno najdemo najboljšo rešitev, svetujemo in prevzamemo kompletni projekt izdelave.

magnetni separator

Permanentni in elektro nadtračni separatorji so nepogrešljivi pri transportiranju različnih materialov. Magnete izdelujemo po naročilu kupca, dimenzije in magnetno moč prilagodimo vašim zahtevam.

separator

Nadtračni magnetni separatorji, z avtomatskim odvajanjem kovinskih tujkov, so se že desetletja nazaj uveljavila v praksi, pri separiranju materialov na transporterjih. Ponujamo vam kakovostne separatorje, prilagojene vašim potrebam, z elektro magnetom, permanentnim magnetom ali kombiniranim sistemom. Priporočamo sistem, v kombinaciji z detektorjem kovin, za večjo optimizacijo procesa.

Coolant filter

Filtri za hladilno emulzijo, ponujajo prečiščevanje do 99% medija. Filtracija hladilnih sistemov brusne emulzije, je pomembno sredstvo obnovljivih virov, saj se s tem zelo podaljša življenska doba emulzije, ki jo ni potrebno stalno menjati, cena hladilne emulzije pa tudi ni zanemarljiva. Ponujamo različne izvedbe filtrirnih naprav, od manjših enot za streženje posameznega stroja, do centralnih filtrirnih sistemov.

Filter trdih delcev, separatorji trdih delcev, magnetne palice, bobni, valji in rešetke, so ključnega pomena za ekološko industrijo ter odgovorno ravnanje z odpadnimi materiali in snovmi, ki nastajajo ali pridejo v industrijo s transportom materiala. Filter velikih in malih trdih delcev, s pogonskimi valji in bobni so odlični separatori pri presipavanju materiala iz transportnega traku, medtem ko magnetne rešetke, palice in filtri omogočajo učinkovito filtracijo, tako velikih kot tudi mikro trdnih delcev pri prečiščevanju emulzij. Omenjene naprave poleg velike ekološke vrednosti, varujejo naprave pred poškodbami, posledičnim izpadom proizvodnje in nepotrebnimi stroški popravil.

Več informacij in povpraševanje

Želite več informacij o našem programu? Prosimo vas, da nas kontaktirate, ali oddate povpraševanje preko naše spletne strani.